Liitto

Mökit tärkeä osa liiton palveluita

Barometri: Yli puolet Journalistin kyselyyn vastanneista kannattaa Journalistiliiton mökkivuokraustoimintaa.

Vapaa-ajan mökit ovat tärkeä osa Journalistiliiton palveluvalikoimaa, ilmenee Journalistin verkossa julkaistavasta Barometristä.

Kyselyyn vastanneiden enemmistö eli 55 prosenttia kannattaa mökkivuokraustoimintaa. Vastaajista 35 prosenttia pitää Vierumäen ja Saariselän mökkejä keskeisinä liiton palveluina. Viidennes pitää mökkejä sinänsä tärkeinä, mutta toivoisi että mökit sijaitsisivat jossain muualla. Kyselyssä ei pyydetty tarkempia toiveita mökkien sijainnista.

Kielteisesti mökkivuokraukseen suhtautuu 45 prosenttia vastaajista. Joka neljäs on sitä mieltä, että liitolla on tärkeämpiäkin tehtäviä kuin mökkien vuokraus jäsenille. Viidennes ottaisi mieluummin rannekkeen huvipuistoon.

Barometri julkaistiin 9. kesäkuuta. Kyselyyn vastasi noin 630 Journalistin verkkosivujen lukijaa.

Barometri on Journalistin verkkosivulla julkaistava kysely, jossa pyydetään ottamaan kantaa printtilehdestä esiin nouseviin aiheisiin. Uusi kysely julkaistaan Journalistin verkkosivuilla printtilehden ilmestymispäivänä joka kolmas torstai.

Uusimmassa Barometrissä kysymme, mikä on paras työnteon muoto: vakituinen työsuhde, freelancetyö, oma yritys vai joku muu?

Manu Marttinen

Lue lisää aiheista: