Info

Journalisti on media- ja viestintäalan ammattilehti, jota kustantaa Suomen Journalistiliitto. Liiton jäsenet saavat lehden jäsenetunaan 10 kertaa vuodessa. Journalistin voi myös tilata.

Yhteystiedot

Tilaukset ja osoitteenmuutokset

Toimitus

Kirjoita Journalistiin

Laskutus ja palkkiot

Tietosuoja

Ilmoittajille: mediakortti ja julkaisuaikataulu


Yhteystiedot

journalisti@journalistiliitto.fi
Twitter: @journalehti
Facebook: facebook.com/journalistilehti
PL 252, 00531 Helsinki
Käyntiosoite Säästöpankinranta 2, 7.krs.

Juttuvinkit ja palaute

Lähetä meille juttuvinkki tai anna palautetta: journalisti.fi/palaute

Ilmoitusmyynti ja varaukset

journalisti.fi/ilmoittajalle
p. 044 755 5002
ilmoitukset.journalisti@journalistiliitto.fi


Tilaukset ja osoitteenmuutokset

Journalisti postitetaan Journalistiliiton jäsenille (työssäkäyvät, freelancerit, opiskelijat ja työttömät) jäsenrekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Jos olet jäsen, ilmoita muuttuneista yhteystiedoistasi tämän lomakkeen kautta.

Voit olla myös yhteydessä liiton jäsenpalveluun:
jasenasiat@journalistiliitto.fi
p. 050 366 3501 tai 040 752 5372 (ma–pe 9–11.30)

Journalistin vuositilauksen hinta on kestotilauksena 85 euroa ja määräaikaisena tilauksena 99 euroa (12 kk). Journalistiliiton eläkeläisjäsenille tilauksen hinta on 47 euro (12 kk).

Tee tilaus tai ilmoita muuttuneesta osoitteesta tämän lomakkeen kautta.

Voit olla myös suoraan yhteydessä tilaajapalveluumme:

Tilaajapalvelu Atex
journalisti@atex.com
p. 03 4246 5384


Toimitus

Toimituksen sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@journalistiliitto.fi

Toimitussihteeri Manu Marttinen
p. 050 310 3036
Vastaava päätoimittaja Marja Honkonen
p. 050 379 9108
AD Heli Saarela
p. 050 470 0016
Toimittaja Manu Haapalainen
p. 050 501 0716
Toimittaja Nina Erho
p. 050 379 8155

Kirjoita Journalistiin

Journalistiin voi tarjota artikkeleita, uutisia, esseitä ja muita tekstejä media-alaa ja journalismia käsittelevistä aiheista. Tutustu aiemmin julkaisemiimme juttuihin ja tarjoa meille juttuideaasi ensisijaisesti sähköpostitse päätoimittajalle tai toimitussihteerille. Tilatuista jutuista maksetaan palkkio.

Mielipidekirjoitukset

Journalisti julkaisee mielipidekirjoituksia verkkolehdessä. Kirjoita tiiviisti ja lähetä tekstisi osoitteeseen journalisti@journalistiliitto.fi. Liitä mukaan yhteystietosi. Toimitus voi muokata ja lyhentää tekstiä.

Muistokirjoitukset

Journalisti julkaisee media-alalla työskennelleiden henkilöiden muistokirjoituksia. Muistokirjoituksesta tulee käydä ilmi vainajan nimi, ammatti- tai virkanimike, työ- tai kotipaikkakunta, kuolinpäivä ja syntymäpäivä. Tekstin määrämitta on 1300 merkkiä välilyönteineen ja sen yhteydessä julkaistaan kuva. Lähetä muistokirjoitus ja kuva osoitteeseen: journalisti@journalistiliitto.fi

Yhdistysten vuosikokousilmoitukset ja tapahtumat

Journalisti julkaisee maksutta Journalistiliiton jäsenyhdistyksien vuosikokousilmoitukset Tapahtumia-sivulla. Lähetä vuosikokousilmoitus meille tämän lomakkeen kautta.


Laskutus ja palkkiot

Journalistilla ja Journalistiliitolla on käytössään verkkolaskutus. Toivomme, että saamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Jos teet freelancetyötä verokortilla, tee vapaamuotoinen lasku, jossa ovat oma nimesi, aineiston tilaajan nimi, laskun aihe, henkilötunnus, kotiosoite, tilinumero ja liitteenä voimassaoleva verokortti.

Verkkolaskut

Suomen Journalistiliitto ry
Y-tunnus: 0116998-3
Verkkolaskuosoite: 003701169983
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käytä tätä välittäjätunnusta, mikäli käytössä olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Laskut sähköpostitse

  • Laskut lähetetään sähköpostiin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.
  • Sähköpostilaskun osoite: laskut@journalistiliitto.fi
  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 09. Erikoismerkkejä ei tule käyttää liitteiden nimeämiseen.

Tietosuoja

Journalisti noudattaa henkilötietojen käsittelyssä Suomen Journalistiliiton tietosuojaselosteen mukaisia periaatteita. Selosteeseen voit tutustua täällä

Verkkolehden lukijoista keräämme tietoja Google Analytics -liitännäisen avulla. Tilastoimme muun muassa vierailun ajankohdan, käytetyt sivut, selain- ja käyttöliittymätiedot ja liikenteen lähteen. Kävijätiedoista luodaan tilastollinen kuva. Emme siis tiedä, kuka yksittäinen kävijä on. Tietoja säilytetään 14 kuukautta. 

Mikäli haluat estää Google Analyticsia keräämästä tietoa lukemistasi sivuista, voit käyttää Google Analytics Opt-Out -laajennusta. 

Verkkosivustolla on lisäksi lomakkeita, joiden kautta keräämme käyttäjien itsensä antamia tietoja. Tilauslomakkeen tiedot välitämme automaattisesti Journalistin tilauksia hallinnoivalle ulkopuoliselle palvelutarjoajalle. Palautelomakkeen tietoja, kuten juttuvinkkejä, käsittelee ainoastaan Journalistin toimitus.