Kuolleita

Monipuolinen toimittaja ja tarkka vesipallotuomari

Kuolleita: Toimittaja Pasi Natunen 15. 7. 1967 Kuopio – 4. 2. 2020 Tuusula

Riihimäkeläinen toimittaja Pasi Natunen kuoli kesken työpäivän sanomalehti Keski-Uusimaan toimituksessa Hyrylässä. Sairauskohtaus vei miehen työtovereiden heti aloittamasta elvytyksestä ja nopeasti paikalle tulleesta avusta huolimatta. Hän oli 52-vuotias.

Natunen muutti Kuopiosta Riihimäelle vuonna 1990 Riihimäen Sanomien uutistoimittajaksi. Hän vaihtoi pian urheilutoimitukseen, jossa työskenteli vuoteen 1994. Vuonna 2003 perustetussa Aamupostissa Natunen toimi avustajana.

Vuodesta 2005 Natunen työskenteli useissa Suomen Lehtiyhtymän lehdissä, kunnes siirtyi 2010 yhtymän sisällä toimitussihteeriksi sanomalehti Keski-Uusimaan toimitukseen.

Riihimäen Sanomista Natunen löysi puolisonkin, kesätoimittajaksi lehteen tulleen Sadun, jonka kanssa sai kolme lasta. Vaikka tiet myöhemmin erosivat, välit pysyivät hyvinä. Perhe oli Natuselle hyvin tärkeä.

Natusen elämään kuuluivat myös uinti ja vesipallo. Vielä muutamaa päivää ennen kuolemaansa Natunen oli tuomaroimassa vesipallopeliä.

Natunen oli kokenut ja monipuolinen toimittaja sekä viime vuodet Keski-Uusimaan luottamushenkilö. Hän oli huumorintajuinen ja rento työkaveri, ja myös hyvä ja lämminsydäminen ystävä: Natunen saattoi esimerkiksi keskellä yötä lähteä hakemaan kuumeiselle kollegalleen lääkettä kymmenien kilometrien päästä ainoasta auki olleesta apteekista.