Liitto

Saariselän mökkien hinnat ja varaaminen muuttuvat

Journalistiliiton Tunturimaja- ja Uutistunturi-lomahuoneistojen välitystä ja avainpalvelua hoitaa jatkossa Saariselän Keskusvaraamo. Muutoksen yhteydessä Journalistiliitto ottaa käyttöön uuden nettivarausjärjestelmän. Myös huoneiden hinnoittelu ja varausehdot muuttuvat.

Journalistiliiton Tunturimaja- ja Uutistunturi-lomahuoneistojen välitystä ja avainpalvelua hoitaa jatkossa Saariselän Keskusvaraamo. Yhtiöllä on pitkä kokemus alueen majoituspalveluiden välittämisestä.

Liiton pitkäaikainen yhteistyökumppani Santa’s Hotel Tunturi on lopettanut varausten välittämisen ulkopuolisille.

Kaikki tehdyt varaukset ovat edelleen voimassa. Keskusvaraamo on yhteydessä varauksen tehneisiin asiakkaisiin.

Muutoksen yhteydessä Journalistiliitto ottaa käyttöön uuden nettivarausjärjestelmän, johon on linkki Journalistiliiton verkkosivuilla. Jatkossa varaukset voi tehdä myös suoraan Keskusvaraamon järjestelmään.

Varausjärjestelmän muutoksen yhteydessä myös huoneiden hinnoittelu ja varausehdot muuttuvat. Hinnoittelujärjestelmä on muutettu nettivarauksiin sopivammaksi ja Journalistiliitto noudattaa jatkossa Keskusvaraamon varausehtoja.

Uutistunturi-mökin sesonkiajan hinnat laskevat hieman ja Tunturimajan hinnat muuttuvat myös sesonkien ulkopuolella huonekohtaisiksi. Aiemmin hinnat olivat petikohtaisia. Esimerkiksi kahden hengen huoneessa ei voi jatkossa yöpyä yhden petipaikan hinnalla.

”Tämä muutos yhtenäistää varauskäytännön ja tekee siitä oikeudenmukaisemman. Mies- ja naispaikkojen myyminen ei toimi enää nykyaikana”, sanoo Journalistiliiton talous- ja hallintojohtaja Helena Visti.

Avainten nouto- ja palautuspaikka on jatkossa Saariselän Keskusvaraamo, joka sijaitsee noin 600 metrin päässä majoituspaikasta. Varaustiedot ja päivitetyt hinnat löytyvät Journalistiliiton kotisivuilta.

Tunturimaja ja Uutistunturi sijaitsevat vierekkäin Saariselän lomakylän keskustassa.

Lisätiedot: Journalistiliitto.fi Saariselän Keskusvaraamo: Honkapolku 2, 99830 Saariselkä p. 016 554 0500. sjl@saariselka.com