Liitto

Yhteislähtö Journalistirockiin!

Toimittajat ja viestijät järjestävät 9. lokakuuta yhteisen tilaisuuden, jonka jälkeen kimppakävellään Journalistirockiin.

Toimittajat ja viestijät järjestävät perjantaina 9. lokakuuta kello 16 tilaisuuden, jossa keskustellaan molempien alojen tulevaisuudennäkymistä ja yhteisistä teemoista, kuten pienenevistä resursseista ja digitalisaatiosta.

Toimittajien ja viestijöiden välillä on perinteisesti ollut muuri tai vähintään aita, mutta onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella ja tarvitaanko aitaa, paneelissa kysytään.

Yhteistapaamisen teema on, että debatin tilalle tarvitaan dialogia, vastakkain-asettelun sijaan yhteistyötä. Keskustelun jälkeen on kimppakävely Journalistirockiin.

Alustajina ja keskustelijoina ovat muun muassa Liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Taina Pieski, Jyväskylän yliopiston Vilma Luoma-aho, Helsingin seudun kauppakamarin viestintäpäällikkö Essi Lindqvist, Journalistiliiton tiedottaja Jaakko Kilpeläinen sekä Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittaja Marko Junkkari. Juontajana on toimittaja Ville Blåfield.

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin ja Journalistiliiton jäsenille. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautujaa. Tarjoilu tilaisuuden päätteeksi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Procom.fi/tapahtumat