Liitto

Yhdistykset

Journalistiliiton jäsenyhdistysten tapahtumia.

Etelä-Pohjanmaa

Suomen Journalistiliiton puheenjohtajaehdokkaat ovat EPSY:n jäsenten tentissä Seinäjoella ravintola Almassa sunnuntaina 12. lokakuuta. Tilaisuus alkaa lounaalla kello 13. Tilaisuus on avoin myös muille Journalistiliiton yhdistyksille. Ilmoittautumiset kaikista yhdistyksistä viimeistään sunnuntaina 5.10. EPSY:n sihteerille Anne Laurilalle: epsysihteeri@gmail.com tai puh. 040 1890 290.

 

HSY

Helsingin Sanoma­lehtimiesyhdistyksen ylimääräinen yleiskokous on keskiviikkona 8. lokakuuta kello 18 Sokos Hotel Presidentissä (Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki). Kokou­ksessa valitaan valtuutetut Journalistiliiton valtuustoon ja asetetaan ehdokkaat liiton hallitukseen. Esitykset valittavista henkilöistä tulee tehdä ja ilmoittaa HSY:n toimistoon 1.10. mennessä osoitteeseen hsy@hsy.info. Esityksiä voivat tehdä osastot ja yksittäiset jäse­net. Yleiskokoukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan 1.10. mennessä verkkosivuilla www.hsy.info olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä HSY:n toimistoon.