Piirrä Journalistiin!

Journalisti etsii kuvantekijää Ville Rannan, JP Ahosen ja Kasper Strömmanin jalanjäljille. Sarjakuva / pilakuva on keskeistä sisältöä Journalistin mediakriittisellä takasivulla. Kuvantekijän on määrä kommentoida journalismin ja median ajankohtaisia ilmiöitä.

Jos urakka kiinnostaa, lähetä 11. joulukuuta 2014  mennessä työnäyte ja luonnehdi muutamalla lauseella ilmaisuasi. Kerro, miten juuri sinun työsi sopii Journalistiin. Tarjoukseen on hyvä sisällyttää myös palkkiopyyntö.

Journalisti on Suomen Journalistiliiton julkaisema ammattilehti. Lukijoitamme ovat muun muassa ammattijournalistit, ohjelmatyöntekijät ja kustannustoimittajat.  Painettu Journalisti ilmestyy 15 kertaa vuodessa, siis keskikesän ja vuodenvaihteen taukoja lukuun ottamatta joka kolmas viikko.

Lisätietoja:

päätoimittaja Markku Lappalainen

markku.lappalainen@journalistiliitto.fi

040 5860613

Lue lisää aiheista: