Liitto

Journalistirock jatkuu Company Rockissa

Aiemmista vuosista poiketen journalisteille suunnattu bändikilpailu järjestetään jo 19. elokuuta.

Kaksi kertaa järjestetty media-alan bändikisa Journalistirock saa jatkoa. Aiemmista vuosista poiketen journalisteille suunnattu bändikilpailu järjestetään jo 19. elokuuta ja paikka on Apollo Live Club Helsingissä.

Muutosten taustalla on kilpailun järjestäjän vaihtuminen. Kisan järjestelyistä vastaa yrityksille suunnatun bändikisan järjestäjä Company Rock, joka tarjoaa ensi kertaa myös ammattiliitoille mahdollisuutta oman alakohtaisen osakilpailun järjestämiseen.

”Kaudesta 2016 alkaen olemme tehneet sääntöuudistuksen, jolla haluamme helpottaa ammattiliittojen, yhdistysten sekä mikroyritysten osallistumista kilpailuun”, sanoo Company Rockin järjestäjä Rose-Marie Backström.

Osallistuminen on maksutonta. Kisaan voivat osallistua kaikki yhtyeet, joissa on vähintään yksi Suomen Journalistiliiton jäsen. Elokuun osakilpailuun pääsee soittamaan 12 nopeimmin ilmoittautunutta.

Journalistirock/Company Rock 19.8. Apollo Live Club

Ilmoittautumiset 30.4. saakka: manu.marttinen@journalistiliitto.