Media-ala

Tarkkanäköinen toimittaja

Kuolleita: Dave Dunne

Irlantilainen toimittaja Dave Dunne menehtyi 40-vuotiaana 19. tammikuuta äkilliseen sairaskohtaukseen. Hän oli syntynyt 30. syyskuuta 1974. Huumorintajuista ja innostavaa lehtimiestä jäi kaipaamaan moni läheinen kollega.

Suomeen muuttaessaan Davella oli takanaan viidentoista vuoden kokemus Dublinin kiireisistä sanomalehdistä. Hänen energinen ja intohimoinen asenteensa työtä kohtaan säilyi myös Helsinki Times -lehdessä ja myöhemmin oman WriteStuff -yrityksensä parissa.

Kollegat muistavat tarkkanäköisen ja älykkään toimittajan, joka sai ihmiset ympärillään tuntemaan itsensä arvostetuksi. Keskustelut Daven kanssa jättivät pohdiskelemaan pitkäksi aikaa. Hän kuunteli, kannusti ja huomasi mikä keskustelukumppanille oli tärkeää. Dave muistetaan myös todellisena herrasmiehenä, jolla oli aina joku kohteliaisuus sanottavana.

Dave oli lahjakas, suoraselkäinen ja tinkimätön toimittaja, joka työsti jokaisen juttunsa periksiantamattomalla intohimolla ja kirvoitti toimituksessa naurun remakan vaikeimpinakin päivinä. Hän oli rehellinen, heikompiaan puolustava, mutta myös hulvaton mies, joka oli kaikkialla rakastettu.

Lue lisää aiheista: