Nimitys

Nimitykset

Media-alan nimitysuutisia.

Anne Moilanen on aloittanut Ylen A-studion määräaikaisena toimittajana. Hänen sopimuksensa kestää vuoden loppuun. Moilanen työskenteli viimeksi opetus- ja kulttuuriministeriössä entisen kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäen erityisavustajana.

Verkkopäällikkö Petteri Ruotsalainen on nimitetty toimituspäälliköksi Mediatalo ESA:ssa. Tehtävässään Ruotsalainen johtaa toimituksen työskentelyä ja sisällöntuotantoa.

Long Play Media Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jussi Ruusila. Hänen haastattelunsa on tämän lehden sivulla 6. Long Playn uutena päätoimittajana aloittaa toimittaja-kirjailija Anu Silfverberg. Long Playn ensimmäinen päätoimittaja Johanna Vehkoo vastaa jatkossa toiminnan kansainvälistymiskehityksestä. Kevään 2015 Vehkoo viettää tutkijana Yhdysvalloissa.

Rannikkoseudun uusi päätoimittaja on Marko Vuosjoki, joka on aiemmin ollut Nokian Uutisissa päätoimittajan sijaisena sekä toimittajana Kankaanpään Seudussa.

Outi Gyldén on nimitetty A-lehdet Dialogin sisältöjohtajaksi. Hän vastaa työssään asiakasmedioiden sisällöistä ja konsepteista.

Valtioneuvoston viestintäjohtajaksi on nimitetty Kalevan päätoimittaja Markku Mantila. Tehtävää vuodesta 2012 hoitaneen Kari Mokon tilalle tuleva Mantila on toiminut aiemmin Pohjalaisen päätoimittajana ja toimittajana Turun Sanomissa sekä virkamiehenä ulkoministeriössä

Lue lisää aiheista: