Journalismi

Ruokajournalismin koulutus saa jatkoa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Sanoma Media Finland järjestävät toisen ruokajournalismin opintokokonaisuuden jatkoksi viime syksynä järjestetylle.

”Ensimmäisellä kerralla tuli paljon enemmän hakemuksia ja kyselyjä kuin mitä voitiin ottaa sisään. Uskomme, että koulutukselle on edelleen tilausta”, sanoo Haaga-Helian toimittajakoulutuksen johtaja Anne Leppäjärvi.

Koulutuksen tavoite on antaa kokonaisvaltainen käsitys siitä, miten hyvät ruokajutut syntyvät ja mitä kaikkea ruokajournalismi voi olla. Uutta ovat podcastit ja videot, ja myös kirjoittamisen osuutta on lisätty.

”Aistiasioissa kirjoittaminen on loistava taito, mutta myös journalistinen pointti on tärkeä. Hyvä ruokajournalismi kertoo enemmän kuin että ruoka on hyvää – se linkittää ruoka-asiat ympäröivään maailmaan.”

Koulutukseen valitaan 20 opiskelijaa. Kun valinnat on tehty, ohjelmaa hiotaan vielä osallistujien tarpeiden mukaan. Koulutus alkaa 4. huhtikuuta.

Ruokajournalismin opintokokonaisuus
Haku 1. 3. klo 16 asti. Hinta 1 370 euroa