Liitto

Kaksi uutta työntekijää aloitti Journalistiliiton toimistossa

Journalistiliitto saa osa-aikaisen tapahtumakoordinaattorin ja juristin perhevapaan sijaiseksi.

Terttu Toroskainen ja Hanna-Marilla Zidan tulevat innostunein mielin töihin Journalistiliittoon. Zidania ajavat eteenpäin työn merkityksellisyys ja juridisten kysymysten selvittäminen. Toroskaiselle on tärkeää itsensä toteuttaminen, työkaverit sekä työn ja muun elämän mielekäs rytmi.

Hanna-Marilla Zidan ja Terttu Toroskainen ovat aloittaneet työt Journalistiliiton toimistossa Hakaniemessä.

Oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta valmistuva Zidan, 33, sijaistaa Journalistiliiton juristia Eveliina Tuomista tämän perhevapaan ajan.

Zidanin vastuulle kuuluvat freelancereiden edunvalvonta ja kustannustoimittajien työehtoasiat.

Zidan on aiemmin työskennellyt palkansaajien keskusjärjestöjen Kesäduunari-infossa ja SAK:n työsuhdeneuvonnan asiantuntijan sijaisena. Hän on myös osallistunut lainsäädäntöhankkeiden kommentointiin ja on Vasemmistonuorten entinen puheenjohtaja.

Hän palasi Suomeen elokuussa Kiotosta, missä hän työskenteli vaihto-opintojensa ohella freelancetoimittajana kirjoittaen juttuja muun muassa STT:lle, Mondoon ja Kansan Uutisiin.

Terttu Toroskainen, 64, puolestaan työskentelee osa-aikaisena tapahtumakoordinaattorina. Hänen tehtäviinsä kuuluu Journalistiliiton tapahtumien ja tilaisuuksien toteuttaminen.

Hän on aiemmin työskennellyt tapahtumakoordinaattorina Espoon Lähimmäispalveluyhdistyksessä, henkilöstöassistenttina ja -koordinaattorina tutkimuskeskus VTT:llä sekä sihteeri- ja henkilöstötehtävissä Sanomalla. Hänellä on lähihoitajan ja HSO-sihteerin koulutus.