Liitto

Henkilöstövaihdoksia liiton yhdistyksissä

Suomen freelance-journalistien määräaikaisena toiminnanjohtajana on aloittanut yhteiskunta- ja kauppatieteiden maisteri Sini Ihanainen-Alanko. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa freelancerina, esihenkilönä STT:llä ja TV Jyväskylän päätoimittajana.

Ihanainen-Alanko sijaistaa vakituista toiminnanjohtajaa Hanna Kaisa Hellsteniä tämän perhevapaan ajan.

Radio- ja televisiotoimittajien liiton RTTL:n toiminnanjohtajana on toukokuussa aloittanut valtiotieteiden maisteri Marjo Partio. Tehtävää aiemmin hoitanut Anneli Salmivaara jää eläkkeelle lokakuun alussa.

Partiolla on 25 vuoden kokemus journalistina, pääosin MTV:n uutis- ja ajankohtaistoimituksessa televisiossa ja radiossa. Viime vuodet hän on opiskellut sekä työskennellyt työterveyshoitajana.