JSN muuttaa Eteläranta kymppiin

Julkisen sanan neuvostolle on tullut kosteusvaurion vuoksi ajolähtö Vironkadun toimitiloista. Neuvoston uusi osoite Helsingissä on Eteläranta 10. Toimitilat sijaitsevat perinteisessä työnantajaliittojen tukikohdassa, jota hallitsee Elinkeinoelämän Keskusliitto EK. JSN:n naapureita ovat muun muassa Viestinnän Keskusliitto sekä Sanomalehtien Liitto ja Aikakauslehtien Liitto. JSN aloittaa uusissa tiloissa 1. huhtikuuta.

JSN:n toimiston vesivahinko havaittiin helmikuun puolivälissä, kun sateisen viikonlopun jälkeen huoneiston lattia oli märkänä. Kiinteistöön oli yrittänyt joku tulla sisälle kattoluukun kautta ja jättänyt luukun auki. Huoltoyhtiön mukaan luukku oli ollut auki jo viime syksynä. Yläpohjat täytteet olivat jo sitä perua märät. Kosteusvaurion toteamisen jälkeen JSN:n työntekijät ovat tehneet pääasiassa etätyötä.

Muuttoa valmisteltaessa on neuvoteltu JSN:n arkistomateriaalin siirtämisestä Kansallisarkistoon, joka ottaa vastaa yli kymmenen vuotta vanhan aineiston. Tämä mahdollistaa siirtymisen nykyistä pienempiin ja vuokrakuluiltaan edullisempiin tiloihin. EK:n kanssa tehty vuokrasopimus kestää vuoden 2016 elokuun loppuun.

Lue lisää aiheista: