Seiskalle uudet päätoimittajat

Viikkolehti Seiskalle on nimitetty uudet päätoimittajat. Vastaavana päätoimittajana aloittaa Joni Soila ja uutispäätoimittajana Heli Karonen.

Joni Soila, 41, aloitti toimittajan uransa Seiskassa vuonna 1994. Hän on työskennellyt A-lehdissä Katso-lehden vastaavana päätoimittajana ja projektijohtajana. Viimeksikuluneet seitsemän vuotta Soila on ollut tv-puolella, Solar Television Oy:ssä (nykyinen Banijay Finland) sekä Endemol Finland Oy:ssä.

Heli Karonen on työskennellyt Seiskassa vuodesta 2003. Tehtyään vuonna 2008 vuoden syrjähypyn MTV3:n Viihdeuutisten toimittaja-tuottajaksi Karonen palasi Seiskaan, erityisesti lehden verkkopalveluun. Vuonna 2012 Karonen nimitettiin Seiskan transmediamanageriksi.

Seiskan vastaavana päätoimittajana vuodesta 1994 työskennellyt Eeva-Helena Jokitaipale jatkaa Aller Median julkaisujohtajana.