Nimitys

Hannu Hallamaa liiton asiamieheksi

Oikeustiedettä opiskeleva Hallamaa on työskennellyt myös toimittajana ja viestintätehtävissä.

Hannu Hallamaa on valittu asiamieheksi Journalistiliiton edunvalvontayksikköön. Hän ryhtyy hoitamaan liiton freelanceasioita.

”Haluan vahvistaa freelancerien ammatillista identiteettiä ja auttaa jäseniä ongelmatilanteissa. Freelancerien määrä kasvaa, siksi on tärkeää myös välittää yhä laajemmalle tietoa, miten liitto heitä palvelee.”

Hallamaa, 38, on filosofian maisteri ja oikeustieteen ylioppilas. Hän on opiskellut journalistiikkaa Jyväskylän yliopistossa ja työskennellyt toimittajana muun muassa STT:ssä, Yleisradiossa, MTV:ssä, Helsingin Sanomissa ja Ylioppilaslehdessä. Hän on toiminut myös viestintätehtävissä Suomen Yrittäjissä ja viimeksi maahanmuuttovirastossa.

Oikeustieteen opintoihin hän hakeutui alaa vaihtaakseen.