Viime syksynä toimintansa lopettanut Helsingin Kansainvälinen Pressiklubi avautuu illaksi ainakin 27. toukokuuta.
Viime syksynä toimintansa lopettanut Helsingin Kansainvälinen Lehdistöklubi eli Pressiklubi on taas raottamassa oveaan. Viisitoista vuotta rautatieasemalla toiminut journalistien kohtauspaikka siirtyy ainakin yhdeksi illaksi Helsingin keskustan Baker´s-ravintolan kabinettiin.
Toukokuun lopulla järjestettävässä keskustelutilaisuudessa on paikalla myös Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho, joka vastaa alan ajankohtaisiin kysymyksiin.
Pressiklubin hallituksen uusi puheenjohtaja on markkinointiviestintäyhtiö Zeeland Familyn tuottaja Annamari Typpö. Hän aikoo panna homman taas pyörimään kunnolla. Tarkoitus on järjestää ammatillisia tilaisuuksia sekä juhlia. Työn alla ovat muun muassa Pressin kesäjuhlat. Pysyvästä tilasta ei ole tehty ratkaisuja.
”Tämän vuoden aikana on tarkoitus testailla eri paikkoja ja katsoa, mikä toimisi parhaiten”, Typpö sanoo
Pressiklubi on RTTL:n, SAL:n ja HSY:n yhdessä ylläpitämää toimintaa, joka on avointa kaikille Suomen Journalistiliiton jäsenille.
Pressiklubi 27. 5. klo 17.30 Baker´s,
Mannerheimintie 12
Pressiklubi tarjoaa juoman.

Uusimmassa lehdessä
- Perinteisten mediatuotteiden yleisöt kutistuvat, mutta nekin on tehtävä – ja mielellään hyvin. Millaista on tehdä työtä, jolle toiset povaavat jo sukupuuttoa?
- Kimmo Porttilan mielestä urheiluselostaja on hääjuhlien humalainen eno
- Haastattelujen saaminen on vaikeutunut, arvioivat kokeneet journalistit. Miksi asiantuntijat suhtautuvat pyyntöihin nihkeästi?
- Redigeringen av Bonniers finländska papperstidningar flyttar till Sverige