Liitto

Journalisti uudisti verkkolehtensä

Journalistin uusi verkkolehti on lukijoiden mieleen. Verkkolehden kyselyn mukaan yli puolet lukijoista ”pitää uusista verkkosivuista”. Neljänneksen mielestä uudistus on ”ok” ja yhtä paljon on niitä, jotka eivät pidä uudistuksen lopputuloksesta.

Kysely tehtiin uuden verkkolehden Barometrilla, jolla lehti tekee ajankohtaisia mielipidetiedusteluja.

Syyskuun lopulla toteutetun uudistuksen tavoitteena on parantaa Journalistin verkkopalvelua. Lehti on nyt verkossa aiempaa selkeämmin esillä ja siinä on päivittyvää uutismateriaalia sisältävä Ajankohtaiset-osio.

Verkkolehden ulkoasun ja käyttöliittymän on yhdessä Journalistin toimituksen kanssa suunnitellut Jaana Björklund verkkopalveluiden suunnitteluun erikoistuneesta H1:stä. Teknisestä toteutuksesta vastaa Juha Miettinen Avoine Oy:stä. Sisällön tuottaa Journalistin toimitus avustajineen.

www.journalisti.fi