Journalistirock palaa lokakuussa

Rock-syksyn menestystapahtumaksi noussut Journalistirock -konsertti saa jatkoa. Musisoiville media-ammattilaisille tarkoitettu, Journalistiliiton tukema bändikilpailu järjestetään Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa viikon verran viimevuotista aiempana ajankohtana, 9. lokakuuta.

Konsertin puuhamies Manu Marttinen kertoo Journalistille, että uuden tapahtuman järjestämiseen motivoi ennen kaikkea ensimmäisestä Journalistirockista saatu hyvä palaute.

“Lisäksi tapahtuman järjestäminen on todella kivaa! Näkisin myös, että konsertilla on työhyvinvointia ja alan yhteishenkeä kohottava vaikutus. Mikäs sen hienompaa, jos Journalistirockin innoittamana joku innostuu vaikkapa aloittamaan tai elvyttämään soittoharrastuksen.”

Tapahtuman perusidea on ennallaan. Katja Ståhlin johtama raati valitsee tapahtumaan lähetetyistä soittovideoista parhaat, ja loppukilpailuissa esiintyjiä rankkaa arvovaltainen tuomaristo. Musiikkityyli on vapaa. Marttinen paljastaa, että uutuutena järjestäjät suunnittelevat tapahtuman yhteyteen kitaratilutuskilpailua.

“Sen työnimi on tilutuksen piirinmestaruuskilpailu”, Marttinen sanoo.

Journalistirock Facebookissa

 

Lue lisää aiheista: