Journalismi

Apurahoja tutkivan ja datajournalismin konferenssiin

Rahanarvoista tietoa.

Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö Jokes ja Tutkivan journalismin yhdistys jakavat apurahoja NODA16/Tutki!2016-konferenssiin osallistumiseen. Konferenssi järjestetään 22. – 23. huhtikuuta Helsingin yliopistolla.

Jokes myöntää hakemuksen perusteella apurahaa seminaarin osallistumismaksuun, matkakuluihin ja majoitukseen. Apurahahakemukset on jätettävä säätiön sähköiseen apurahajärjestelmään 19. helmikuuta kello 17 mennessä. Järjestelmästä tulostettava sitoumuslomake postitetaan allekirjoitettuna säätiön toimistolle 26. helmikuuta mennessä.

Jokesin apurahanhakijan Kopiosto-valtakirjan tulee olla jätetty Journalistiliitolle. Alle 500 euron apurahoista ei tule karenssia säätiön muihin apurahoihin. Lisätietoja saa säätiön asiamieheltä, p. 050 551 3961, toimisto@jokes-saatio.fi. Jokesin apurahajärjestelmä on täällä.

 

Tutkivan journalismin yhdistyksen apurahahaku alkaa Tutkiva.fi-osoitteessa helmikuun alussa ja päättyy 2. maaliskuuta kello 16. Apurahan saa 30 toimittajaa, ja se kattaa konferenssin 235 euron osallistumismaksun.

Yhdistyksen apurahajaon mahdollistaa C . V. Åkerlundin säätiön ja KOURA-koulutusrahaston tuki. Åkerlundin säätiön apurahoja voivat hakea kaikki työsuhteessa olevat tai freelancetoimittajat. KOURA:n apurahoja voivat hakea Yleisradion, MTV Oy:n tai Mediahub Helsinki Oy:n vakituiset ja määräaikaiset työntekijät.

Lue lisää aiheista: