Yhdistykset

Journalistiliiton jäsenyhdistykset tiedottavat.

Savo-Kainuun journalistiyhdistys

Savo-Kainuun journalistiyhdistyksen vuosikokous la 2. 3. kello 12, Frans & Sophie -bistrossa Kuopiossa. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten puheenjohtajan ja hallituksen valinta, ja jaetaan vuoden 2019 journalistipalkinnot ja vuoden 2018 tiedottajapalkinto. Liiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen puhuu. Yhdistys tarjoaa päivällisen.

Kymenlaakson Journalistit ry

Kymenlaakson Journalistit ry:n vuosikokous la 16. 3. klo 14 Haminassa varuskuntakerholla (Lounashuone Kerho, Kadettikoulunkatu 3) Ilmoittautumiset ruokailun ja yhteiskuljetuksen takia pe 8. 3. mennessä sihteerille: ritva.launeskoski@iitinseutulehti.fi

Ylen ohjelmatyöntekijät ry

Ylen ohjelmatyöntekijät ry:n vuosikokous pidetään Scandic Simonkentän Ateljee 1-3 + Galleria tiloissa hotellin kokouskerroksessa, Simonkatu 9, Helsinki, la 16. 3. klo 12 alkaen.

 

Rundradions Programarbetare Rf

Rundradions Programarbetare Rf håller sitt årsmöte på hotell Scandic Simonkenttä, i Ateljee 1-3 + Galleria -utrymmena på hotelles konferensvåning, Simonsgatan 9, Helsingfors, lö den 16 mars med start klockan 12.

 

Helsingin Seudun Journalistit ry

Helsingin Seudun Journalistit ry:n vuosikokous ke 20. 3.  klo 18 Hotelli Presidentissä. Kokouksessa käsitellään HSJ:n sääntöjen 23 § edellyttämät asiat, Aikakauslehdentoimittajain Säätiön hallituksen täydennysvaali ja tilintarkastajien valinta sekä HSJ:n sijoitustoimintaa linjaava sijoitusstrategia. Ilmoittautumiset www.hsj.fi

 

Turun Journalistiyhdistys ry

Turun Journalistiyhdistys ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen kevätkokoukseen la 23. 3. klo 10.30 Laitilassa ravintola Louhenlinnassa. Kokouksen yhteydessä tarjotaan lounas. Bussikuljetus Turusta lähtee klo 9.30 Kansallisen kirjakaupan edestä, Linnankatu 16. Ilmoittaudu etukäteen tarjoilun ja kuljetuksen järjestämisen vuoksi viimeistään ma 18.3. os. toimisto@turunjournalistit.fi

 

Itä-Suomen Sanomalehtimiesyhdistys

Itä-Suomen Sanomalehtimiesyhdistyksen vuosikokous lauantaina 30. 3. klo 12 hotelli Punkaharjun kokoustiloissa. Paikalla myös Journalistiliiton koulutuspäällikkö Nina Porra. Kokoukseen järjestetään yhteiskuljetuksia. Ilmoittautumiset ke 20. 3. mennessä: jarmo.hamalainen24@elisanet.fi tai 040 734 2878. Ilmoittakaa samassa yhteydessä tieto mahdollisesta erityisruokavaliosta.

 

Radio- ja televisiotoimittajien liitto

Radio- ja televisiotoimittajien liiton sääntömääräinen kevätedustajakokous 2019 pidetään keskiviikkona 10. huhtikuuta klo 18.00 RTI-talon auditoriossa, os. Uutiskatu 2, Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Lue lisää aiheista: