Journalismi

Ilmianna nerokkuudet

Tekikö kollegasi juuri jotain mahtavaa? Teitkö itse? Janoatko tunnustusta ystävällesi?
Janoatko itsellesi?

Pulitzeria ette ehkä kumpikaan voi voittaa, mutta maaliskuussa valitaan jälleen Bonnierin suuren journalistipalkinnon saajat. Ehdokkaita saa ilmiantaa kilpailun järjestäjälle
journalistipalkinnon verkkosivun kautta vielä loppuvuoden ajan.

Palkintoja jaetaan vuoden jutulle, vuoden journalistille ja vuoden teolle sekä uutuutena vuoden kirjalle.

Median lajilla ei ole merkitystä. Palkinnon voi voittaa loistamalla niin printissä, televisiossa, radiossa kuin internetissäkin, ja sen arvo on jokaisessa kategoriassa 7 500 euroa. MTV3 televisioi laatujournalismin näkyvyyttä lisäävän kilpailun palkinnonjakotilaisuuden suorana lähetyksenä 11. maaliskuuta 2015.

Viime vuonna palkittiin vuoden juttuna MTV Uutisten Timo Haapalan juttu ulkoministeriön tietomurrosta, vuoden journalistina Helsingin Sanomien Saska Saarikoski ja journalistisena tekona Ylen vihapuheen vastainen Me tiedämme missä asut -projekti.

suurijournalistipalkinto.fi