Media-ala

Poimuri

Mediasta sanottua.

Suomalainen alueellinen sanomalehtiyhtiö voi menestyä, jos lopetamme pelkäämisen ja rakennamme järjestelmällisesti paikallista yhteisöä niissä kanavissa, joita lukijamme haluavat käyttää. Olemme suojelleet liikaa printtiä, eikä meillä ole ollut oikeita digitaalisia taitoja pysyäksemme kehityksessä mukana.

Keskisuomalaisen verkkoliiketoiminnan päällikkö Kirsi Hakaniemi Suomen Lehdistössä 7/2014
 

Digitalisoituminen ja siihen liittyvä mediakäytön muuttuminen on vääjäämätön kehitys, mutta koodaajat ja konseptoijat eivät korvaa journalisteja.

Professori Anu Koivunen Tiedekeskiviikko-blogissa 1. lokakuuta
 

Mä yllätyin positiivisesti digilehtien journalismin tasosta verrattuna netin ilmaisiin uutisiin. Asia käsitellään ammattitaitoisemmin maksetuissa versioissa. Varmaan tulen tilaamaan jatkossa tabletille ainakin pari lehteä.

Digilehtiä testannut Jari Wetterstrand Kuningaskuluttajassa 1. lokakuuta