Kuolleita

Aina oli aikaa kuunnella

Kuolleita: Eine Kakkonen.

Graafinen suunnittelija Eine Kakkonen kuoli 10. helmikuuta Helsingissä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli syntynyt 12. huhtikuuta 1960 ja kotoisin Nurmeksesta.

Kakkonen työskenteli Sanoma Prolla graafisena suunnittelijana. Hän tuli taloon WSOY:n aikana vuonna 2001 ja työskenteli monissa eri tehtävissä, muun muassa markkinoinnin graafikkona ja tuotannossa. Pitkään hän teki myös sisäistä uutislehteä.

Yhteisten asioiden edistäminen oli Kakkoselle tärkeää. Hän osallistui innokkaasti virkistystoimikuntaan ja toimi useamman kauden työsuojeluvaltuutettuna. Toimessaan hän oli aito iloinen itsensä, mutta empaattinen silloin, kun tukea tarvittiin. Hän oli aktiivinen keskustelija, jonka kanssa oli ilo hoitaa ay-asioita.

Kakkosen näki usein vapaa-ajallakin kameran kanssa – etenkin kotikulmilla Käpylässä, jonka paikallislehteä hän avusti. Perhe oli hänelle tärkeä, ja hän puhui äidin ylpeydellä kahdesta aikuisesta tyttärestään.

Eine oli valoisa ja positiivinen kollega, jolla oli aina aikaa kuunnella. Me työtoverit jäämme kaipaamaan sitä sydämen lämpöä, joka hänestä välittyi aina kohdatessa.